Almussafes i escacs, 19 anys de relació

Iniciació, aprenentatge o perfeccionament són les tres propostes oferides des de la Regidoria de Joventut per a exercir el màxim domini d’esta disciplina

Almussafes i escacs, 19 anys de relació
10/09/2019 -

El Consistori d’Almussafes ja ha obert el termini per a la inscripció en el seu programa de cursos d’escacs, una iniciativa a què la regidoria de Joventut li ha brindat fidelitat durant els últims dènou anys. El col·lectiu de jóvens té la possibilitat de triar entre algun dels tres nivells oferits per a la pràctica de la disciplina, en funció del seu coneixement en la matèria, en aquesta nova edició, que tindrà lloc del 16 al 25 de setembre, en horari vespertí. Representants del Club d’Escacs de la localitat es responsabilitzaran d’impartir la formació en les instal·lacions del Centre d’Informació Juvenil.

L’Ajuntament d’Almussafes ha presentat una nova convocatòria dels cursos d’escacs en els nivells d’iniciació, aprenentatge i perfeccionament, perquè qualsevol persona jove interessada en el domini d’aquest joc de taula puga aprendre, independentment dels seus coneixements previs.

Aquest 2019, Almussafes compleix els seus dènou anys ininterromputs de formació en la pràctica dels escacs, en una clara i fidel aposta per un programa d’aprenentatge que cada mes de setembre aposta per valors tan allunyats de l’era d’Internet com la resolució de problemes davant d’un adversari físic, la màxima concentració davant d’un tauler i la necessitat d’exercitar la memòria i la creativitat per a véncer en un joc en què s’interactua directament amb un altre jugador.

Cada un dels grups formats, que hauran de tindre un mínim de 4 i un màxim de 20 membres, participarà entre el 16 i el 25 d’aquest mes de les huit hores de formació del programa que imparteix el recentment constituït Club d’Escacs d’Almussafes. Igual que en la passada edició, el preu general del curs és de 10€, encara que per als desempleats l’Ajuntament contempla descomptes del 50% i per als que disposen del carnet jove d’un 10%.

La joventut interessada a inscriure’s en aquesta nova edició dels tallers pot fer-ho fins dilluns que ve 16 de setembre, en el Centre d’Informació Juvenil, en el Pavelló Poliesportiu o per Internet en la plataforma Serviweb, amb accés des del portal municipal www.almussafes.es.

La regidora delegada de Joventut, Belén Godoy, ressalta la rellevància d’aquesta iniciativa, “consagrada com una de les línies estratègiques de l’oferta lúdica anual que proposem des de l’Ajuntament”. Prova d’això, les altres dues propostes relacionades amb aquesta disciplina, el torneig que anualment se celebra en el mes de juny i l’obert disputat a finals d’any, dues trobades que poden posar a prova tot el que s’ha aprés.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019