25n
Orgull
Orgull

Almussafes aconsegueix dos nous tallers d'ocupació per a un total de 20 participants

Les persones seleccionades formaran part del programa durant un any, en el qual es formaran i realitzaran pràctiques en diferents departaments municipals

Almussafes aconsegueix dos nous tallers d'ocupació per a un total de 20 participants
23/07/2021 -

En l’últim trimestre d’enguany entraran en funcionament dos nous tallers d’ocupació a Almussafes. El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) ha acceptat la sol·licitud de l’Ajuntament de la localitat per a ampliar l’oferta d’aquesta mena d’iniciatives, per la qual cosa en setembre s’obrirà el termini perquè les persones majors d’edat i demandants d’ocupació que desitgen aprendre a desenvolupar les labors pròpies dels llocs de manteniment i obra o suport administratiu puguen començar a formalitzar les seues peticions d’incorporació, un tràmit del qual s’encarregarà Labora.

“Es tracta d’una excel·lent notícia perquè significa que 20 persones podran conéixer i aprofundir durant un any complet en totes les qüestions relacionades amb un àmbit professional concret, la qual cosa els proporcionarà els coneixements tècnics i l’experiència necessàries per a optar amb majors possibilitats d’èxit a un lloc de treball”, destaca l’alcalde i regidor d’Ocupació, Toni González. “A més eixes pràctiques les duran a terme en diferents departaments municipals, la qual cosa els donarà l’oportunitat de descobrir com funciona l’administració local i de participar en les tasques que es realitzen per a millorar la vida de la ciutadania”, afig.

Hui, divendres 23 de juliol, s’ha publicat la convocatòria per a la selecció del personal tècnic que s’encarregarà de l’organització del curs i d’impartir les assignatures. Amb aquest objectiu, es contractarà un total de sis persones: dos directors/docents, un/a professor/a d’obra, un/a professor/a d’administració i dos auxiliars administratius/es a mitja jornada. Després de l’estiu començarà la fase de selecció de l’alumnat, una tasca que realitzarà Labora i en la difusió de la qual col·laborarà activament l’Ajuntament d’Almussafes. Està previst que tot aquest procés culmine en l’últim trimestre de 2021, quan òbriguen les seues portes tots dos tallers d’ocupació.

Taller d’Ocupació d’Obra

El Taller d’Ocupació de ‘Manteniment i Consolidació’ tindrà un cost de 265.758,40 euros, dels quals 241.358,40 euros els aportarà la Generalitat Valenciana i els restants 24.400 euros el consistori. Quan finalitze, l’alumnat obtindrà els certificats de professionalitat d”Operacions Auxiliars d’Acabats Rígids i Urbanització’ (Nivell I) i de ‘Revestiments amb Peces Rígides per Adherència en Construcció’ (Nivell II). Durant el període en què estiga en marxa el programa, que serà un any, les 10 persones seleccionades participaran en l’execució d’obres de reparació i manteniment en edificis públics de titularitat municipal com el magatzem del carrer la Foia, el Cementeri, l’immoble situat al carrer Mestre Cardona número 30 o les Pistes de Tennis.

Taller d’Ocupació Administració

Per part seua, en el Taller d’Ocupació de ‘Suport Administratiu’ l’alumnat farà tasques de distribució, reproducció i transmissió d’informació i documentació. Així mateix, durà a terme comunicacions internes i externes, prepararà i presentarà expedients i s’encarregarà de gestions derivades de les relacions amb el públic. Amb la superació del curs, les persones participants aconseguiran els certificats de professionalitat d”Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals’ (Nivell I) i el d”Activitats Administratives en la Relació amb el Client’ (Nivell II). El seu desenvolupament implicarà una inversió total de 265.758,40 euros, quantitat que cofinançaran Labora (241.358,40 euros) i l’Ajuntament (24.400 euros).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − un =