25n
25N
25N

‘Almussafes Camina’ aposta per una vida saludable en la localitat

‘Almussafes Camina’ aposta per una vida saludable en la localitat
31/10/2019 -

El programa ‘Almussafes Camina’—la presentació pública del qual a la població es va realitzar durant l’acte d’obertura de la VI Setmana de la Salut de la localitat el passat mes de maig— ha représ la seua activitat després del període vacacional. Dilluns passat, 21 d’octubre, més de trenta veïns i veïnes majors de 18 anys van iniciar la segona edició de la iniciativa, que ofereix dues sessions setmanals de passejos saludables supervisats per personal metge, d’una hora de duració cada una d’elles.

La millora de la salut de les persones participants a través de l’activitat física és l’objectiu del programa, que se celebra els dilluns i dimecres, de 9.30 a 10.30 hores, i el punt de partida i arribada dels quals és el Centre de Salut. L’organització recomana utilitzar calçat, calcetins i roba transpirable adequada, beure abans, durant i després de l’activitat i que es consulte a l’equip d’Atenció Primària si els medicaments receptats són compatibles amb el tipus, la intensitat i la duració dels exercicis.

A més, els metges especialistes animen a la ciutadania a sumar-se a aquest programa que fomenta l’estil de vida saludable. Entre altres avantatges, milloren l’equilibri, la força i la mobilitat. A més, ajuden a controlar el pes corporal, milloren l’estat d’ànim, augmenten les defenses de l’organisme i mantenen controlats els nivells de tensió arterial, colesterol i glucosa. Finalment, també augmenten el rendiment intel·lectual, milloren la qualitat del son, mantenen l’autonomia i les relacions socials i contribueixen a retardar l’envelliment i a experimentar-ho amb una major qualitat de vida.

La inscripció a ‘Almussafes Camina’, que és gratuïta i ha de realitzar-se en el mateix centre de salut, estarà permanentment oberta per a facilitar la participació de les persones interessades a treballar la prevenció de malalties.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

art en blanc
ruta del grial massamagrell