25n
25N
25N

L’Almodí acull este cap de setmana una exposició sonora de Joan Cerveró i sonates i variacions de Beethoven

Dos noves propostes del cicle “Cambra al Palau”

L’Almodí acull este cap de setmana una exposició sonora de Joan Cerveró i sonates i variacions de Beethoven
13/11/2020 -

Les sensacions sonores que produïx la pintura d’artistes com Anna Eva Bergman, Paul Klee o Mark Rothko, així com el romanticisme incipient de les sonates per a violoncel i piano de Ludwig van Beethoven, són les propostes del cicle “Cambra al Palau” para este cap de setmana a l’Almodí.

D’esta manera, demà dissabte pujaran a l’escenari de l’edifici gòtic, el solista de violoncel de l’Orquestra de València, Mariano García i el pianista Jorge Nava, per a interpretar les Sonates per a violoncel i piano núm. 1 i núm. 2 de Ludwig van Beethoven. Es tracta de sonates molt significatives, ja que són de les primeres en les quals la interpretació instrumental és molt exigent, en comparació amb les altres obres per a violoncel i piano del període clàssic. A més, el públic podrà escoltar les 7 variacions sobre “Bei Männern, welche Liebe fühlen” de La flauta màgica de Mozart”, del genial compositor alemany.

L’endemà, diumenge, es podrà assistir al programa “Inner/Rhythmic Landscapes”, del projecte “Finnmark” del compositor valencià Joan Cerveró. “Música d’Aigua”, “Paràfrasi II sobre Rothko Chapel”, “The Life is Dream or The Dream is Life; Similar”, “Stones”, “Strange Solvej’s Love Song”, “Velkonme med aera; Finnmark” i “Glacier/Paris”, són les composicions que integren este paisatge musical sense límits, i que es configuren com les sensacions sonores que li han produït al compositor la pintura d’artistes com Anna Eva Bergman, Paul Klee o Mark Rothko. “Finnmark” està format pel flauta José Mª Sáez-Ferríz, el clarinet José Cerveró, la violinista Mª Carmen Antequera, la violoncel·lista Laura García i el pianista Carlos Apellániz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 4 =