25n
25N
25N

Almoradí desallotja a veïns i demana "extremar la precaució" davant la situació del Segura

Almoradí desallotja a veïns i demana "extremar la precaució" davant la situació del Segura
13/09/2019 -

L’Ajuntament de la localitat alacantina d’Almoradí ha informat del desallotjament de barris, una pedania i un polígon, al mateix temps que ha instat a extremar la precaució davant la situació del riu Segura, que ha “trencat en alguns punts” aigües avall del pont d’Algorfa, informa el consistori.

A través dels seus comptes en xarxes socials, l’Ajuntament detalla que s’ha desallotjat el barri més pròxim a aqueix pont i que s’ha evacuat als veïns de la pedania del Saladar amb autobús, mentre que “molts” altres se n’han anat en els seus propis vehicles i amb l’ajuda de Creu Roja. A més, s’ha informat que el nivell del riu en l’assut “continua pujant i supera els 5 metres, un nivell preocupant”.

Davant aqueixa situació, ha reclamat que s’extremen les precaucions i ha indicat que s’ha produït un trencament en la conducció d’aigua potable pel que és “probable que no hi haja subministrament en la localitat”.

En aqueix sentit, ha anunciat que se suspén el Mercat Setmanal i qualsevol altre acte programat i especialment l’Urban Festival. A més, s’ha advertit que només s’atendran urgències en l’Ambulatori.

L’Ajuntament d’Almoradí ha indicat que es procedirà al desallotjament del polígon de les Maromas i ha reclamat que s’extreme la precaució i se seguisquen les indicacions en les zones de l’Erica i Gabato. Fins i tot, recomana a totes les persones que visquen en cases de l’horta abandonen les seues cases, que el trencament és, de moment, incontrolable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + dotze =