25n
25N
25N

Almiserà cerca de la mà de Diputació una solució a la carretera d'accés a la població

Des de la cessió a l’ajuntament del tram que uneix el municipi amb Llocnou, fa ara 25 anys, no s’ha realitzat cap intervenció ni manteniment en la via

Almiserà cerca de la mà de Diputació una solució a la carretera d'accés a la població
03/04/2017 -

L’alcalde d’Almiserà, Josep Juan Mascarell, s’ha reunit amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, per a cercar la seua implicació en la consecució d’una solució a l’antiga CV-320, que dóna accés al municipi des de la CV-60 i que es troba molt deteriorada ja que, des que fóra cedida a l’ajuntament fa ara 25 anys, no s’ha realitzat en ella cap tipus de manteniment. L’alcalde ha reconegut que la conservació de la carretera correspon a l’ajuntament, no obstant ha assegurat no comptar amb els mitjans necessaris per a fer-li front, la qual cosa ha provocat que l’estat actual de la via presente moltes deficiències.

“Són 25 anys sense asfaltar, sense pintar, sense renovar la senyalització i sense il·luminació”, ha explicat Mascarell, qui ha afegit que en els últims anys la seguretat en la carretera s’ha vist més compromesa per l’existència d’un gran nombre de senglars en la zona, “que ja han provocat diversos accidents”, ha afirmat.

Atès que l’original propietària de la via és la Generalitat Valenciana, Pablo Seguí ha instat a l’alcalde a posar-se en contacte amb la Conselleria d’Infraestructures per a valorar la possibilitat que puguen realitzar una actuació que permeta millorar la seua transitabilitat. En aquest sentit, el diputat de Carreteres s’ha compromès a fer d’intermediari amb els responsables autonòmics per a traslladar-los en primera instància el problema.

I és que, tal com ha declarat Seguí, “malgrat no es tracta d’una carretera de la Diputació, i per tant, no tenim competència directa per a actuar, sí que es tracta d’una intervenció necessària per a garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes d’Almiserà, i per açò des de la Diputació farem les gestions oportunes amb la Conselleria”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 15 =

museo prehistoria