25n
25N
25N

Almàssera suspén les festes patronals de 2020

Almàssera suspén les festes patronals de 2020
19/06/2020 -

A causa de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, l’Ajuntament d’Almàssera ha decidit suspendre la celebració de les Festes Patronals de 2020, així com els actes festius amb caràcter popular que tenen lloc entre els mesos de juliol i agost i ajornant qualsevol celebració sense data concreta en funció de com evolucionen les circumstàncies i seguint les instruccions que es reben per part del Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana.

Ha estat una decisió consultada prèviament amb la Junta de Portaveus i consensuada per tots els grups polítics que componen la corporació municipal i les associacions locals implicades en la realització de les festes.

La prioritat del consistori és evitar la concentració nombrosa de persones en el municipi i adoptar les mesures necessàries per a protegir la salut dels veïns i veïnes d’Almàssera evitant la propagació de la COVID-19.

Aitor Ramón, Regidor de Festes comenta que “ha estat una decisió difícil de prendre, a causa de la importància i la implicació de la població en el desenvolupament i l’organització d’uns actes que toquen molt de prop el teixit associatiu, el sentiment de pertinença a un col·lectiu, i a tot el treball i il·lusió que s’ha anat generant durant els últims mesos”.

Per la seua part l’Alcalde d’Almàssera, Ramón Puchades afirma que “en aquests moments d’incertesa en els quals vivim la prudència és la millor arma que tenim per a combatre la pandèmia, tot el que hem avançat amb el confinament i amb les bones pràctiques personals hem de mantenir-lo i evitar coste el que coste fer marxa enrere. Que l’esperit i la il·lusió de festa quede latent en tots els veïns i veïnes d’Almàssera aquest estiu per a poder treure’l amb més força quan ens tornem a reunir en les places i als carrers del poble tots junts i sans una altra vegada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =