25n
Orgull
Orgull

Almàssera es van adherir a la Declaració Institucional a favor de la Sanitat Pública i Universal

Almàssera es van adherir a la Declaració Institucional a favor de la Sanitat Pública i Universal
05/06/2020 -

En la sessió plenària celebrada el mes de maig passat, tots els grups polítics que formen la corporació municipal de l’Ajuntament d’Almàssera es van adherir a la Declaració Institucional a favor de la Sanitat Pública i Universal perquè la situació d’emergència que ha provocat la Covid-19 ha demostrat la necessitat de tindre un sistema de salut pública que puga reafirmar el dret a la sanitat universal en qualsevol circumstància.

Amb aquesta declaració el consistori proposa a les institucions competents incrementar els pressupostos públics destinats a assegurar una adequada planificació estratègica basada en l’evidència científica.

De la mateixa manera consideren imprescindible que es facilite als i les treballadores de la sanitat pública les eines necessàries perquè puguen exercir el seu treball de manera segura en qualsevol circumstància.

I perquè tot això siga possible proposen que quan es plantege la reforma de la Constitució Espanyola se li atorgue plena i màxima rellevància al Dret a la Salut i es garantisca la inversió pública en investigació sanitària.

Carmen Tomás, Regidor de Sanitat de l’Ajuntament d’Almàssera comenta que els aplaudiments als sanitaris durant uns mesos han de complementar-se amb mesures polítiques que reforcen les seues condicions de treball per sempre.

Ramón Puchades, Alcalde d’Almàssera assegura que “amb l’adhesió a aquesta Declaració ens posem a favor del sistema sanitari públic i universal i dels professionals del sector sanitari que en aquests temps de crisis per la covid-19 han demostrat i garantit el Dret a la Sanitat de tots els ciutadans “.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + deu =