25n
25N
25N

Almàssera presenta les seues activitats per a aquest 8M

Almàssera presenta les seues activitats per a aquest 8M
04/03/2020 -

Almàssera celebrarà la Setmana de la Dona del 5 al 9 de març amb diverses activitats lúdiques i reivindicatives que tindran com a eix principal la figura de la dona a la recerca de la igualtat real i del seu apoderament.

Els actes començaran amb la presentació del Pla d’Igualtat aprovat per unanimitat en el ple del mes de gener de 2020 amb el qual es pretén dotar a l’administració pública i als seus treballadors i treballadores de les eines necessàries perquè els tràmits burocràtics es realitzen des de la igualtat de gènere.

La part reivindicativa i divulgativa vindrà de la mà de la tertúlia ‘Què significa ser dona hui?’ A càrrec de Dolores Vidal i de l’actuació de DALIAS HEEL COMPANY, homes i dones ballant amb talons.

També estarà present aquesta setmana la representació teatral ‘Microma que?’ De la companyia Clowndestino en la qual en clau d’humor es van narrant diferents actituds masclistes que passen desapercebudes. Aquest teatre va dirigit als alumnes i alumnes d’ESO i Batxiller.

I els actes lúdics es presenten en forma de visita guiada, cinema i menjar de convivència. Tots els que decidisquen apuntar-se a aquestes activitats realitzaran una ruta guiada pel barri antic de València anomenada “Camins Negres”. També podran gaudir d’una de les pel·lícules en cartellera dels cinemes Lys les protagonistes dels quals són les dones i finalment l’Ajuntament d’Almàssera oferirà un menjar d'”Arròs amb fesols i naps” en la qual prèviament tindrà lloc l’actuació del grup de teatre Peloki amb la representació de l’espectacle “Som Dons” acompanyat pel cor de la Va unir Artística Musical d’Almàssera.

Bea Garde, que s’estrena en el càrrec de Regidora d’Igualtat està expectant davant l’acolliment per part dels veïns i veïnes del municipi de les activitats que ha preparat per a la Setmana de la Dona 2020 i desitja “haver posat el meu granet d’arena per a continuar avançant en el camí de la igualtat i el respecte a la dona amb cadascun dels actes que espere remoguen consciències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + vint =