25n
25N
25N

Almàssera presenta en la Fira de Biocultura els tallers de plantes aromàtiques del Museu de l'Horta

Almàssera presenta en la Fira de Biocultura els tallers de plantes aromàtiques del Museu de l'Horta
02/10/2017 -

Este cap de setmana s’ha celebrat en el recinte firal de València la 7a edició de BioCultura, Fira Internacional de Productes Ecològics i Consum Responsable. Fins allí es van desplaçar la tècnica de turisme de l’Ajuntament d’Almàssera juntament amb Ramón Puchades, Alcalde de la localitat, i altres membres de l’equip de govern per a donar a conéixer el “Museu de L’horta” i en particular la nova activitat que es desenvoluparà en ell sobre plantar aromàtiques.

La informació es va oferir a tots els assistents des del stand de el “Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana” on es podien arreplegar els fullets que explicaven l’activitat. Es tracta d’uns tallers sobre plantes aromàtiques totalment gratuïts i dirigits a escolars, grups, associacions…. que començaran a principis de 2018.

L’objectiu d’estos tallers és donar a conéixer els usos de les plantes aromàtiques alhora que les seues qualitats medicinals. Es presenta al museu com un “ecomuseu” i un jardí medicinal i es mostraran les característiques d’este tipus de plantes i l’ús diari que els podem donar. De la mateixa manera s’aprendrà també a diferenciar-les i a saber com conrear-les i quines cures són els més adequats per al seu creixement.

En definitiva, es tracta d’un projecte que pretén unir l’educació amb el medi ambient i l’ecologia. Per a poder participar en els tallers de plantes aromàtiques i medicinals serà necessari contactar amb l’Ajuntament d’Almàssera via telefònica (96185 37 50) a principis de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + onze =