25n
25N
25N

Almàssera ofereix un curs sobre educació canina

Almàssera ofereix un curs sobre educació canina
27/11/2019 -

La Regidoria de Participació Ciutadana juntament amb la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament d’Almàssera va organitzar la setmana passada un curs teòric-pràctic sobre educació canina destinat als veïns i veïnes d’Almàssera i dels pobles confrontants que tenen com a mascota un gos i estan interessats en la seua educació i qualitat de vida.

El curs es va realitzar en instal·lacions municipals i va ser impartit per membres de PRODA (Professionals Per la Defensa dels Animals). La primera part del curs es va realitzar durant tres dies i va tindre una base teòrica en la qual es va tractar el tema de l’educació canina posant l’accent en les relacions entre humans i animals de companyia on l’ensinistrament i la interacció amb l’amo són fonamentals per a millorar el benestar i la convivència amb l’animal.També es va parlar de legislació referent al maltractament, abandó i compra-venda d’animals i de la part de veterinària, vacunes i salut animal.

El curs d’educació canina es va completar amb una sessió pràctica en la qual gos i cuidador van aprendre diferents conductes destinades a fomentar el control i obediència dels animals de companyia a través de la realització de certes habilitats canines. També es van mostrar maneres d’actuació adequats cap als animals i el medi ambient. Tots els participants van rebre material informatiu sobre el curs per a poder acudir a ell davant determinades situacions relacionades amb la seua mascota.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 3 =

escalante
escalante
Informacion coronavirus