25n
25N
25N

Almàssera destinarà 500.000 euros en millores per al municipi

Almàssera destinarà 500.000 euros en millores per al municipi
31/07/2020 -

Gràcies al superàvit amb el qual l’Ajuntament d’Almàssera va tancar l’exercici 2019 es podran destinar la quantitat de 500.000 euros de romanent de tresoreria en diferents actuacions destinades a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Almàssera, així com diferents actuacions en instal·lacions municipals i vies públiques.

L’àrea de Serveis Socials veurà incrementat el seu pressupost en 50.000 euros, per a donar cobertura a les situacions de vulnerabilitat ocasionades per la pandèmia del coronavirus.

En l’àmbit esportiu, entre altres, es procedirà a cobrir la pista d’hoquei municipal per a dotar a la instal·lació de millors condicions funcionals donat el seu alt nivell de competició. També es reposarà el paviment de la pista de tenis per a facilitar el joc i la seua còmoda execució.

Continuant amb el pla de millora en parcs i jardins, s’instal·laran jocs infantils adaptats en la Plaça Palleter, es procedirà a la regeneració del jardí del Ventorrillo i la Cooperativa pel mal estat de tots dos i se substituirà el clos del jardí del parc Domingo Cotanda.

En l’àmbit urbanístic es condicionarà la parcel·la EQ-TD, situada al carrer València C.F., amb una zona enjardinada i aparcament en superfície, ampliant les places d’aparcament de la zona. També es realitzaran diferents actuacions per a millorar l’accessibilitat en la via pública així com una auditoria del sistema d’enllumenat municipal. Al mateix temps el consistori pretén adquirir un terreny situat en el pas a nivell i el carrer Regne de València ocupat actualment per un jardí i que és necessari per a possibilitar l’actuació de FGV en el trasllat del pas a nivell.

Altres actuacions interessants seran el trasllat dels tendals del col·legi provisional Carraixet a la Llar del Jubilat i la compra de tauletes per a l’alumnat de l’Escola d’Adults d’Almàssera.

Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera, mostra la seua satisfacció davant l’aprovació, per part del Ple Municipal el passat 27 de juliol, de la modificació de crèdit que permetrà realitzar aquestes accions. “Gràcies a la reducció del deute que hem estat duent a terme durant aquests anys podem comptar amb un romanent de tresoreria que ens permet realitzar totes aquestes actuacions que milloraran el municipi i la vida de les persones que viuen en ell, sobretot la de les famílies més vulnerables gràcies a l’increment en la partida de Serveis Socials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + cinc =