25n
25N
25N

Almàssera contracta 8 persones gràcies al programa Ecovid 2020

Almàssera contracta 8 persones gràcies al programa Ecovid 2020
04/02/2021 -

La primera setmana de gener de 2021 l’Ajuntament d’Almàssera va augmentar la seua plantilla de treballadors contractant set dones i un home, aturats i veïns del municipi, gràcies al programa Ecovid 2020.

Es tracta d’un programa de subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys que s’han quedat sense treball a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19 i el treball de la qual està enfocat a la realització d’obres o serveis específicament relacionats amb contenir, pal·liar o mitigar els efectes de la Covid-19 en l’àmbit territorial i competencial de cada entitat que és beneficiària d’aquesta subvenció.

La contractació d’aquestes 8 persones per part de l’Ajuntament d’Almàssera té una duració de 6 mesos i la subvenció rebuda per part de la Generalitat Valenciana i Labora (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) ha sigut de 74.975,75 €. A aquesta xifra el consistori afegirà una xicoteta quantitat, ja que el cost estimat de l’actuació és de 81.158,37 €.

Els 8 operaris que s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament s’han dividit en quatre grups de dues persones cadascun i a cada equip se li ha assignat una zona d’actuació. A primera hora del matí es dediquen a desinfectar locals i espais públics, entrades a comerços, contenidors i zones comunes on hi ha trànsit de veïns i veïnes. La resta de la jornada es distribueixen pels diferents parcs i jardins del municipi i realitzen labors d’adequació i cura d’aquests.

José Ruiz, regidor de Serveis a la Ciutadania, Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Almàssera ressalta la importància del treball de les persones contractades pel programa de subvencions Ecovid 2020 “perquè és una manera de cuidar-nos a tots, ja que la major part del seu treball se centra en la desinfecció de llocs i espais d’Almàssera per on transiten els veïns i veïnes del municipi i d’aquesta manera ens sentim més segurs quan eixim al carrer. Sabem que cada dia estarà net i desinfectat”.

“Els plans d’ocupació són una de les accions que més orgullosos ens fa sentir”, manifesta Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera. Destaca que aquest programa és una mostra més de la col·laboració entre les administracions que es fa més necessària que mai en aquests moments. “Es tracta d’un impuls més al municipalisme, a la contractació de veïnes i veïns que s’han vist afectats per la crisi del coronavirus i d’una ajuda important en la lluita contra l’expansió del virus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 6 =