25n
25N
25N

Almàssera celebra la primera Setmana de l'Educació Permanent

Almàssera celebra la primera Setmana de l'Educació Permanent
22/01/2020 -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Almàssera juntament amb els professors de l’Escola Permanent d’Adults del municipi ha organitzat la 1a Setmana de l’Educació Permanent amb xarrades, taules redones i l’actuació d’un cor amb l’objectiu de reafirmar i ressaltar el benefici que suposa l’educació contínua per a les persones adultes.

La primera de les xarrades serà el dilluns 27 de gener i tractarà sobre l’educació i la salut i estarà dirigida per Gloria Albert, Cap del Centre de Salut d’Almàssera i Dolores Nauffal, membre del Consell de Salut de la zona.

La següent xarrada serà el dimecres 29 de gener sobre els beneficis psicològics de l’educació a càrrec de Nadia Sadi, psicòloga d’AFAV i Carmen Betoret i José Bascuñana, membres d’AFAV. Totes dues tertúlies seran a les 17:30 h en les instal·lacions del col·legi públic Carraixet.

I el fermall d’or de la setmana estarà a càrrec de l’actuació del cor “Les Veus de la Memòria” de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València (AFAV) que està integrat per persones que pateixen aquesta malaltia. Serà el dijous 30 de gener a les 18.00 hores al Centre Cultural.

Antonio Sánchez, Regidor d’Educació agraeix la participació dels especialistes mèdics i psicòlegs i la seua bona predisposició a l’hora de col·laborar en aquesta iniciativa. Afirma que se sent molt emocionat davant l’actuació del cor de persones amb alzheimer i està segur que serà una setmana molt enriquidora per a totes les persones que assistisquen i “que tots els actes programats servisquen per a donar-li a l’educació la importància que es mereix i donar suport a la labor que realitzen els responsables de l’escola d’adults del municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =