25n
25N
25N

Almàssera aprova per unanimitat un pla d'ajudes a les microempreses

Almàssera aprova per unanimitat un pla d'ajudes a les microempreses
29/07/2020 -

Després de mesos treballant amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Almàssera i amb el vot favorable de tots els grups municipals, la Corporació municipal va acordar en el ple celebrat dilluns passat 27 de juliol un Pla d’Ajudes que es duran a terme amb la quantitat total de 150.000 euros.

D’aquesta ajuda es beneficiaran els autònoms i autònomes d’Almàssera i les microempreses locals afectades pel tancament del seu negoci o per una disminució, fins a un 50%, dels seus ingressos habituals a conseqüència del decret de l’Estat d’Alarma. D’aquesta manera disminuiran les dificultats que travessa actualment el comerç tradicional d’Almàssera.

En la defensa de les Bases Reguladores d’aquest Pla d’Ajudes el regidor de Promoció Econòmica Sostenible, Joan-Carles Jover va ressaltar en el ple la necessitat d’aquestes ajudes dirigides al sector econòmic local en uns moments tan complicats com els actuals. També ha assenyalat l’esforç pressupostari que suposa i que es justifica per la importància estratègica que suposa el sector del comerç tradicional, així com el teixit empresarial de les microempreses en el municipi. “La complicada situació sanitària que encara no ha acabat està derivant en una emergència socioeconòmica que l’equip de govern local està disposat a fer front amb la complicitat de tot el sector”.

En el transcurs de la sessió plenària tots els grups polítics municipals van manifestar la seua satisfacció i acord en l’acció d’oferir aquest programa d’ajudes econòmiques als treballadors i treballadores autònoms del municipi.

Per part seua, Ramon Puchades, Alcalde de la localitat, va agrair als tècnics municipals la gran feina realitzada i la bona predisposició dels representats polítics que permetrà injectar 150 mil euros en ajudes directes al teixit empresarial d’Almàssera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 16 =