25n
25N
25N

Almàssera s'adhereix al consorci "Consell de l'Hora de València"

Almàssera s'adhereix al consorci "Consell de l'Hora de València"
29/01/2020 -

El Ple Municipal de l’Ajuntament d’Almàssera va aprovar dilluns passat 27 de gener la seua adhesió al Consorci “Consell de l’Horta de València” amb els vots favorables de tots els grups polítics a excepció del PP que va votar en contra. També es va aprovar la designació de Joan-Carles Jover, regidor d’Agricultura com a representant d’aquest consorci.

El Consell de l’Horta es crea després de Llei 5/2018, de 6 de març, com a ens gestor de l’horta amb l’objectiu de garantir la pervivència i promoure la dinamització de les activitats agràries en les terres valencianes.

Tal com va assenyalar Joan-Carles Jover en la seua exposició de motius davant el Ple «la finalitat del Consell de l’Horta és fomentar una agricultura més respectuosa amb el medi ambient, permetre usos i activitats complementàries i compatibles amb les activitats agràries, per a millorar la sostenibilitat econòmica, social i ambiental del territori i fomentar la participació ciutadana en temes com la sobirania alimentària, reconnexió camp-ciutat i l’impuls d’un sistema agroalimentari local».

Amb aquesta adhesió es compleix el compromís de l’actual equip de govern de continuar generant bones condicions per a l’horta i els seus agricultors i agricultores, a més de blindar la conservació d’aquest cinturó verd com un dels cinc paratges europeus reconeguts per l’Agència Europea del Medi Ambient pel seu valor econòmic, històric i cultural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 11 =

bombers
Valencia activa