caixa popular

Alliberen a una colobra bastarda atrapada en una xarxa de recollida de pilotes de golf a Gandia

El Seprona de la Guàrdia Civil de Gandia al costat de la Policia Local d’eixa població van procedir a alliberar i retornar al mitjà natural a una colobra bastarda

Alliberen a una colobra bastarda atrapada en una xarxa de recollida de pilotes de golf a Gandia
29/06/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València encaminats a la protecció de la fauna i flora, en el dia d’ahir es va tenir coneixement que una colobra es trobava atrapada en una xarxa a Gandia.

Estos fets van ocórrer quan la patrulla del Seprona de la Guàrdia Civil de Gandia va rebre avís per a donar suport a la Policia Local de Gandia, davant la troballa d’una colobra embullada en una xarxa. Immediatament els agents es van desplaçar fins al lloc del succés per a tractar d’alliberar a l’animal.

Una vegada en van arribar al punt exacte, van comprovar que es tractava d’una colobra bastarda, una espècie autòctona. L’animal estava atrapat en una xarxa de recollida de pilotes d’un camp de golf de Gandia.

Gràcies a la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Gandia i la professionalitat dels agents es va poder alliberar a l’animal que estava embullat en la xarxa i retornar-ho al seu mitjà natural.

Des de la Guàrdia Civil de València es donen a conéixer els següents consells bàsics i pautes d’actuació davant la troballa d’una colobra:

  • Si la mateixa no es troba ferida o atrapada, ignore-la. Si no se sent acorralada fugirà.
  • Ara bé, si es troba ferida o atrapada no tracte de manipular-les existeixen infinitat d’espècies i algunes són verinoses.
  • I davant qualsevol incidència pose-ho en coneixement del 112, es prendran les mesures oportunes per a la seua recollida i volta al mitjà natural.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris