25n
25N
25N

L'aliança del Consell amb FOTUR busca la promoció de l'oci i el turisme valencià

Turisme Comunitat Valenciana destina 120.000 euros a través d’un conveni de col·laboració

L'aliança del Consell amb FOTUR busca la promoció de l'oci i el turisme valencià
16/04/2021 -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR) per a la realització d’accions promocionals dels productes d’oci i turisme de la Comunitat Valenciana durant 2021.

A través d’aquest acord, la Generalitat destinarà 120.000 euros en suport a la promoció de l’oci i el turisme com a valor d’identitat cultural i potenciació de la despesa mitjançant actuacions directes als professionals del sector, usuaris, consumidors i turistes que visiten la Comunitat Valenciana.

La federació ha proposat una sèrie d’activitats per a l’exercici 2021 basades en accions de màxima promoció i repercisión mediàtica, oferint una imatge de la Comunitat Valenciana emmarcada en un oci nocturn de qualitat i de referència nacional i internacional.

Mitjançant aquest conveni està prevista la participació en fires, congressos, demostracions i gal·les de turisme tant nacionals com internacionals relacionades amb el sector de l’oci i el turisme.

Així mateix, també es durà a terme una campanya de publicitat, esdeveniments, festivals i accions d’interés turístic, a més de publicitat en xarxes socials i màrqueting.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes vinculats al turisme d’oci.

Cal assenyalar que les restriccions imposades per les autoritats a conseqüència de la pandèmia internacional, comporten la necessitat d’escometre actuacions especials de màrqueting per a fer front a la crisi generada per la COVID-19, amb l’objectiu de mantenir el posicionament i la competitivitat de la Comunitat Valenciana i la seua oferta turística i preservar el teixit empresarial i la diversitat de serveis turístics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 8 =

museo prehistoria