25n
25N
25N

Alfred Costa prendrà possessió dilluns que ve del seu càrrec com a director general d'À Punt

Alfred Costa prendrà possessió dilluns que ve del seu càrrec com a director general d'À Punt
06/03/2020 -

Alfred Costa ha sigut nomenat director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació i, a partir del pròxim dilluns, 9 de març, prendrà possessió del càrrec per un període de tres anys. El Consell Rector de l’entitat ha acordat per unanimitat el nomenament.

El consell recorda, a través d’un comunicat, que Les Corts Valencianes van ratificar l’elecció d’Alfred Costa el passat 11 de febrer. El nou director general d’À Punt va explicar durant la seua compareixença parlamentària els objectius per al futur immediat dels mitjans de comunicació públics.

Entre altres reptes, va comentar que, en el camp de la producció, pretén que “la pròpia continue encapçalant el projecte”, però reforçant la col·laboració publicoprivada i proposant alternatives “valentes” per a millorar l’oferta, sobre la base d’una anàlisi de la realitat demoscòpica.

Un altre dels seus plantejaments, és “arribar a un consens” amb les productores foranes i “enganxar” a les locals per a “blindar” el 35% de la graella a productes audiovisuals de segells independents doblegades en valencià o obres originàries en valencià, a més de “continuar doblegant al valencià el 100% de la producció externa”.

Dins de la programació, el projecte de Costa preveu “xicotets ajustos horaris” amb nous formats on predomine el reporterisme, la informació meteorològica i esportiva i un programa d’actualitat setmanal, prioritzant la franja diürna.

També proposa acordar “fórmules atrevides” de sindicació amb Forta, amb produccions conjuntes que serien “inviables” per a À Punt en solitari, i testar en la Comunitat Valenciana produccions que puguen fer el salt a altres cadenes autonòmiques.

CURRÍCULUM

Alfred Costa és llicenciat en Periodisme i, fins al nomenament, era el cap d’Emissions d’À Punt. En l’antiga RTVV, des de 1990 i fins al tancament, en 2013, va ser subdirector de programació, cap de secció de Ficció Seriada i responsable del Departament de Nous Projectes i Entreteniment.

El nou director general tindrà la condició de personal laboral d’alta direcció i dedicació exclusiva, és a dir, el seu exercici és incompatible amb qualsevol altre càrrec públic o activitat retribuïda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 8 =