25n
25N
25N

Alfred Costa, nou director general d'À Punt

El Consell Rector proposa a Costa com el relleu d’Empar Marco al capdavant de la televisió pública

Alfred Costa, nou director general d'À Punt
05/02/2020 -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha decidit proposar a Alfred Costa com a nou director general d’À Punt.

Costa ha sigut el candidat que ha generat consens entre els membres del Consell Rector, que aquest dimecres li avaluava al costat de l’altre candidat finalista, Francesc Garcia Donet. Segons ha indicat l’òrgan en un comunicat, els consellers s’han reunit aquest dimecres al matí en sessió extraordinària per a estudiar i valorar els projectes, mentre que a la vesprada s’ha entrevistat els candidats.

Alfred Costa és llicenciat en Ciències de la Informació, i va ser emprat de Canal 9, on va treballar com a cap de Ficció seriada. Actualment és el responsable de Programació d’À Punt, i anteriorment va ser cap de premsa de l’Ajuntament de Torrent, governat per Jesús Ros (PSOE).

El candidat ha de comparéixer ara davant la comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual de les Corts, que serà l’encarregada de valorar la seua idoneïtat per al càrrec, i haurà de ratificar-la per majoria absoluta.

Una vegada superat aquest tràmit, el Consell Rector formalitzarà el nomenament per un període de tres anys. El nou director general tindrà la condició de personal laboral d’alta direcció i dedicació exclusiva, per la qual cosa l’exercici del seu càrrec serà incompatible amb el de qualsevol altre càrrec públic o activitat retribuïda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus