25n
25N
25N

Alfonso Aguado, líder del mític grup Els Inhumans, publica Històries inhumanes, una crònica de “descollonants i insòlites” situacions viscudes durant les gires

Històries Inhumanes és el quart de la col·lecció VIBROS de l’Editorial Sèrie Gong, el nou projecte de Gonzalo García Pelayo

Alfonso Aguado, líder del mític grup Els Inhumans, publica Històries inhumanes, una crònica de “descollonants i insòlites” situacions viscudes durant les gires
21/05/2021 -

L’editorial Sèrie Gong presenta Històries inhumanes, el nou llibre Alfonso Aguado, líder del mític grup de música Els Inhumans. El llibre es publica com a part de la col·lecció Vibros, de l’Editorial Sèrie Gong, una col·lecció que fusiona les bones vibracions musicals amb la literatura. En paraules de Tania Valle, directora adjunta de l’Editorial Sèrie Gong, “la qual cosa més em va impactar en llegir Històries inhumanes és recordar a través d’històries divertidíssimes, la diferència de com abans es vivia la vida d’una forma políticament incorrecta –i en el cas dels Inhumans, a l’extrem– respecte de com es considera en l’actualitat. Alfonso compta històries disbauxades, nits desenfrenades… Per a mi, el més rellevant ha sigut comprovar aqueix contrast entre la llibertat d’acció que teníem en els anys 90 i la que tenim ara, sobretot quant a estètica moral”.

Històries inhumanes és, en paraules del seu autor, “un llibre escrit per a recuperar la memòria històrica d’aquest país en el seu apartat musical. Cap artista ha protagonitzat mai històries tan descollonants i insòlites com Els Inhumans, i ja és hora que es coneguen. És una lectura que recomane a tots els polítics”.

En aquest recorregut nostàlgic divertit Alfonso Aguado s’ha retrobat amb si mateix i els seus records i ha descobert coses noves sobre si mateix. La més important és que està “molt més brunzit del que creia”.

Històries Inhumanes és una de les apostes fortes per a aquest estiu de Sèrie Gong, l’editorial nascuda a manera de reinvenció literària del mític segell discogràfic fundat en els anys 70 pel polifacètic Gonzalo García-Pelayo, productor musical, director de cinema i jugador professional que va reprendre el passat 2020 aquest projecte amb la intenció de donar impuls a noves veus amb molt a aportar al panorama literari actual.

Ja a la venda en format físic en la Fnac, La Casa del Llibre i Amazon, Històries Inhumanes estarà també disponible en format àudio lliure en la plataforma Podimo.

La presentació d’Històries inhumanes serà el 26 de maig de 2021 a la sala Àtic, de València (adjuntem invitació)

De què va Històries inhumanes?

Històries inhumanes és la crònica de les aventures i desventures dels Inhumans, un grup de ‘brunziu-vos’ que recorren Espanya de festa en festa en una època màgica en la qual l’única cosa políticament incorrecta era avorrir-se.

La seua lectura et submergeix en una recopilació de les històries més divertides, emotives i al·lucinants que van viure Els Inhumans durant els anys en què van ser els reis de les festes patronals dels pobles d’Espanya. Unes històries que bé podrien haver inspirat el guió d’una pel·lícula de Berlanga o Federico Fellini.

Si no vas poder contindre el riure amb pel·lícules com La cabina dels Germans Marx o El guateque, estàs d’enhorabona, perquè en aquest llibre trobaràs moltes situacions similars comptades amb l’estil divertit, personal i intimista del líder de la banda: Alfonso Aguado.

Biografia de l’autor

Com ell mateix diu, va nàixer fa tant que Jordi Hurtado no eixia en la tele. I des d’aqueix màgic moment ha sigut de tot… menys ell mateix. Músic, compositor, periodista, llavacotxes, advocat, enquestador, vividor, empresari, representant artístic, productor, autor teatral, emprenedor, actor, disbauxat professional, inventor… Ha sigut fins a estrela del pop amb dos milions de discos venuts, grupies, fans i tot el que comporta ser una estrela del pop, clar. I també ha experimentat la baixada de les estreles del pop oblidades d’un dia per a un altre, clar també.

Com a compositor i cantant, qui no recorda el seu Em fa mal la cara de ser tan bonic o Que difícil és fer l’amor en un Simca Mil? La seua existència ha sigut un viatge en muntanya russa, en la qual va viure l’al·lucinant experiència de liderar al grup més anàrquic, original i inclassificable de la història del pop espanyol.

Històries inhumanes és el seu tercer llibre. A aquest li van precedir Els 33. El cercle secret i Un acudit de president.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − huit =