caixa popular

Alfilpack personalitza el palet de cartó per a transportar el teu productes

Este nou producte permet suportar fins a 4.000 kg de càrrega en estàtic i no necessita tractament fitosanitari com els de fusta

Alfilpack personalitza el palet de cartó per a transportar el teu productes
04/04/2017 -

Quan es parla de palets tothom pensa i visualitza el de fusta, però des de fa algun temps en el mercat n’hi ha de cartó, igualment resistents i amb alguna que un altre avantatge. D’açò es van adonar en Alfilpack pel que es van llançar a comprar la patent a l’empresa americana Lifdek que ho havia inventat amb la finalitat de comercialitzar-ho en el nostre país.

nota_de_prensa_4“El passat mes d’agost va ser quan ens van concedir per fi l’explotació de la patent. Realitzem, juntament amb ITENE (Institut Tecnològic de l’Embalatge, Transport i Logística), una sèrie d’assajos per a veure la resistència, la tolerància a la humitat… i comprovem que aguanta fins a 4.000 quilograms de càrrega en estàtic”, assenyala a València Extra José Pinilla, director de producte de l’empresa valenciana qui afig que “adquirim el contracte de la llicència perquè ho vam veure molt interessant, és un producte idoni per a l’exportació doncs a més de personalitzar-ho, com és d’un només ús, una vegada arriba a destinació no importa si es perd, el de fusta té diversos usos però moltes vegades en l’exportació es perd”. Per la seua banda, Pablo Lluch, director d’operacions de Alfilpack, confirma que “este palet ha tingut bon acolliment en el mercat gràcies al seu preu competitiu enfront d’altres opcions, i a la seua manejabilitat”.

Entre els avantatges amb les quals explica este palet de cartó és que és totalment reciclable i el seu pes és inferior als 4 kg amb el que suposa un considerable estalvi energètic en el seu transport i, també, un estalvi en el seu emmagatzematge doncs es pot servir tant muntat com desmuntat, ja que el seu muntatge és molt senzill, es tarda menys d’un minut a convertir-ho, assenyalen des de Alfilpack. Donada la seua resistència està especialment indicat per a la distribució i exportació de productes com a calçat, joguets o alimentació, amb l’avantatge afegit que no necessita tractament fitosanitari com els palets tradicionals de fusta.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

1 Comentari

 1. Alfilpack
  Alfilpack maig 04, 12:17

  Gracias por el apoyo a nuestra empresa.

  Podéis encontrar más información sobre nosotros en nuestra páginas o RRSS:

  https://www.linkedin.com/company/alfilpack

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dinou =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris