25n
25N
25N

L'ADL d'Alfafar i Acypal visiten el Retail Future 2019

L'ADL d'Alfafar i Acypal visiten el Retail Future 2019
21/10/2019 -

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i la seua regidora, María Dolores Caballero, han visitat la segona edició del Retail Future, l’exposició sobre digitalització i tecnologia per al xicotet comerç i l’artesania, celebrada en Fira València.

L’objectiu: conéixer de primera mà les tendències en el camp del màrqueting digital i com eixes eines són utilitzades per xicotets comerciants de manera reeixida per als seus negocis.

En aquest sentit, l’ADL treballa a planificar i dissenyar nous programes municipals que permeten al xicotet comerç escometre de forma més ferma i segura el gran repte que se li planteja: l’adaptació als nous hàbits de consum i el repte de la competència global, que obliguen el comerç de proximitat a especialitzar-se i traure partit a la proximitat com a valor diferencial.

Així mateix, l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal) ha format part de la presentació de la nova eina Nou Gremial, un projecte pilot de la Unió Gremial en el qual participa Acypal i que en poques setmanes començarà a implementar-se.

Es tracta d’una nova plataforma a través de la qual els associats d’Acypal podran crear la seua pròpia web o botiga online de manera fàcil, intuïtiva i funcional. A més, eixes webs corporatives creades entren a formar part d’un marketplace local i de l’Aparador Virtual, una manera d’aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen les i els comerciants d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tres =