25n
25N
25N

Alfafar, únic municipi de València premiat per la FEMP per les seues "Aules Col·labora"

Alfafar, únic municipi de València premiat per la FEMP per les seues "Aules Col·labora"
27/10/2016 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut el premi de Prevenció de l’Abandó Escolar 2016, que atorga la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Sent l’únic municipi de València premiat per aquesta labor educacional.

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies ha guardonat a l’Ajuntament d’Alfafar amb el Premi 2016 de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció de l’Abandó Escolar i la Prevenció i Atenció de l’Assetjament Escolar.

Alfafar, ha sigut premiat pel seu projecte d'”Aules col·labora”. Un projecte que va nàixer, des de l’àrea de Benestar Social, amb la intenció de crear igualtat d’oportunitats entre els xiquets i xiquetes d’Alfafar. Amb aquest programa es pretén motivar i incentivar a les i els menors perquè tinguen un futur en la seua formació, i que no abandonen els estudis quan passen al cicle de secundària. Aquest projecte desenvolupa activitats de suport en l’estudi, creant hàbits en la formació, enfortint les habilitats personals i enriquint la creença en les possibilitats de cadascun dels xiquets i xiquetes.

Per a la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, i l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, aquest premi és una injecció de positivisme. Aquest reconeixement públic és el millor premi que es pot rebre, tant per a l’Administració com para tots els xiquets i xiquetes del municipi, ja que són ells i elles els que reben aquest servei per a millorar el seu futur.

D’aquesta manera es reforça la línia de treball que es porta des del consistori amb el Model Alfafar, situant a les persones en el centre de les accions i els projectes. Impulsant la formació en tots els àmbits de la societat per a construir un futur millor per a tots els veïns i veïnes d’Alfafar. L’objectiu final és, aconseguir una millor qualitat de vida per a totes i tots els Alfafarenses.

La FEMP en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport va establir el passat any aquests Premis amb la finalitat d’impulsar i reconéixer l’extraordinària labor dels municipis, i difondre aquestes bones pràctiques a altres Entitats Locals. Per açò, s’està organitzant la IX Trobada entre governs Locals sobre estratègies de prevenció de fracàs escolar i l’assetjament entre iguals. Absentisme i Convivència que tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a Madrid. En aquesta trobada es farà lliurament dels guardons als catorze municipis espanyols seleccionats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nou =