25n
25N
25N

Alfafar treballa la participació ciutadana entre el teixit associatiu

Alfafar treballa la participació ciutadana entre el teixit associatiu
14/07/2016 -

El conveni de col·laboració signat entre l’àrea de Participació Ciutadana i la Fundació Horta Sud el 13 de maig de 2016, s’inscriu en les accions que està duent a terme l’Ajuntament d’Alfafar per millorar l’estructura del teixit associatiu d’Alfafar.
L’objectiu és realitzar cursos de formació, assessorament, publicacions i jornades dirigides a les associacions, facilitant-los eines per millorar l’organització, gestió i diferents temes relacionats amb el moviment associatiu, amb la finalitat de millorar, promoure i organitzar les seues accions.
El programa que s’ha preparat des de l’àrea de Participació Ciutadana per aquest 2016 engloba diferents accions, algunes d’elles ja realitzades. Per exemple, els dies 6 i 30 del passat mes de juny es van realitzar 2 jornades del Pla de Formació i Assessorament a les Associacions, pel que fa a les obligacions fiscals i documentals. En les mateixes també va estar com a part implicada el servei de Secretaria de l’Ajuntament d’Alfafar, ja que havia establert com a compromís de qualitat per a les associacions del municipi, la formació de les mateixes en aquest tema.
Uns altres que encara no s’han desenvolupat, però d’igual manera estan planificats per aquest any, són el servei d’acompanyament i assessorament al personal tècnic i a les associacions en temes d’organització, diagnòstic, projectes, etc, sota cita prèvia, tal com marca el calendari comarcal; la participació en la Xarxa Participa i realitzar campanyes conjuntes; la participació en la revista “Papers Associatius” i difusió en les associacions del municipi i serveis municipals; a més d’altres accions que siguen desenvolupades per la Fundació Horta Sud a la comarca de l’Horta Sud, d’acord el programa establert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =