caixa popular

Alfafar treballa amb Creu Roja per a recolzar a les famílies

Alfafar treballa amb Creu Roja per a recolzar a les famílies
02/03/2018 -

Des de l’àrea de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha cedit un espai de col·laboració amb Creu Roja en l’Espai Jove, per a donar servei a les persones del municipi que requerisquen aquests serveis.
Des d’aquest mes de març, Creu Roja treballaran amb l’equip de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament, en aquesta ubicació per a donar cobertura als col·lectius més vulnerables.

En la presentació d’aquest nou espai han estat presents l’Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, el President Provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandia i el Delegat Comarcal de Creu Roja a l’Horta Sud, Juan Gabriel Soriano.

D’aquesta manera, aquesta organització sense finalitats de lucre, que treballarà conjuntament amb l’àrea de Benestar Social podrà dur a terme la seua labor d’atenció social, a través de les persones que siguen derivades des dels mateixos serveis municipals.

Per a Juan Ramón Adsuara és molt important la implicació del màxim nombre de persones per a ajudar a moltes unes altres que estan en situacions difícils. Espera que aquest projecte que comença tinga un llarg recorregut i siga de gran ajuda per a veïns i veïnes d’Alfafar, apostant per la justícia social. “Sempre recolzarem a les famílies del municipi que ho necessiten, els donarem la mà i els ajudarem en tot allò que ens siga possible”. A més, Adsuara anima a la població, i especialment a la més jove a formar part d’aquesta iniciativa amb l’objectiu de promoure el voluntariat com a forma d’ajudar als altres.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + sis =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018