25n
Orgull
Orgull

Alfafar se suma a la campanya de prevenció de la UPCCA "Aquest estiu toca"

Alfafar se suma a la campanya de prevenció de la UPCCA "Aquest estiu toca"
21/07/2021 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Comunitat Valenciana, llança la campanya “Aquest estiu toca“, amb l’objectiu de visibilitzar i donar continuïtat a totes aqueixes conductes saludables que s’han redescobert amb la pandèmia i a les quals se’ls ha dedicat més temps.

Així, aquesta campanya reforça les formes alternatives de gaudi: l’esport, la naturalesa, les joies de la nostra terra, les converses llargues amb amics i amigues i les emocions tranquil·les. Totes aquelles activitats que suposen sumar factors de protecció i restar factors de risc en el desenvolupament de la joventut.

Des d’UPCCA Alfafar són conscients de l’esforç fet per tota la ciutadania i, aquest estiu, busquen reconéixer especialment a la joventut. Aquest sector de la població s’ha vist privat de les opcions d’oci comunitari i les relacions entre iguals, sabent de la importància que aquests factors tenen en l’adolescència. A més, han fet front a dos cursos acadèmics atípics, amb suspensió de classes presencials i incertesa, la qual cosa els ha fets més estressants si cap.

Amb la finalitat de l’estat d’alarma i la relaxació de les mesures covid-19, els i les joves es troben amb la possibilitat de poder retrobar-se, amb l’anhel de recobrar aqueixa anhelada normalitat prepandèmia, la qual cosa pot afavorir la reaparició del fenomen del “Botelló”, així com el consum d’altres drogues, legals i il·legals, i situacions on realitzar els primers consums experimentals.

Per això, les UPCCA de la Comunitat Valenciana s’uneixen en el llançament de la campanya “Aquest estiu toca”. Ara que podem eixir i gaudir, aquest estiu toca viure sense alcohol, sense drogues, amb responsabilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 4 =