25n
25N
25N

Alfafar sol·licita tres actuacions en el pla d'inversions de la Diputació de València

Alfafar sol·licita tres actuacions en el pla d'inversions de la Diputació de València
11/08/2020 -

Alfafar ha sol·licitat a la Diputació de València la inclusió de tres actuacions dins del pla d’inversions 2020/2021. El pressupost d’aquestes accions suma un total de 954.416,81 euros en obres i reformes de parcs i jardins, en accessibilitat i instal·lacions esportives i en obres en vies públiques.

La reforma en parcs i jardins inclou l’adaptació per a complir amb la certificació vigent i amb criteris d’accessibilitat a les places Corts Valencianes, plaça Sequer de Nelot i plaça Poeta Miguel Hernández. L’import sol·licitat per a aquesta inversió és de 248.382,27 euros.

Els treballs de reforma i adaptació en accessibilitat i instal·lacions afecten els vestuaris del camp de futbol municipal, situat en el Camí d’Orba amb la cantonada del Camí del Cementeri. En aquest cas, el pressupost de l’actuació ascendeix a 211.988,90 euros.

Finalment, les obres diferents emplaçaments de les vies públiques, que inclouen fermes, paviments i accessibilitat en carrers, requereixen una inversió de 494.045,64 euros.

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament d’Alfafar busca la millora i adaptació de les instal·lacions i vies públiques d’acord amb les noves legislacions, complint amb objectius ODS i com a camí per a aconseguir els objectius plantejats en el Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PAUS), tot això redundant en el benestar de la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − nou =

museo prehistoria