25n
25N
25N

Alfafar s'adhereix al projecte de "Servei d'Acompanyament en Itineraris d'Inserció Laboral de majors de 30 anys en situació d'exclusió social"

Alfafar s'adhereix al projecte de "Servei d'Acompanyament en Itineraris d'Inserció Laboral de majors de 30 anys en situació d'exclusió social"
11/01/2018 -

Des de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha dut a terme l’adhesió d’un programa de “servei d’acompanyament en itineraris d’inserció laboral de majors de 30 anys en situació d’exclusió social”, projecte de la Diputació de València i la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Es tracta d’un acompanyament personalitzat i intensiu, ja que cada participant compta amb una persona que l’assessora i valora la seua situació, estableix un pla de treball personal i realitza un seguiment. A més, es complementa amb activitats grupals exercitant les competències necessàries per a la cerca d’ocupació.

Aquest programa té un doble objectiu, d’una banda desenvolupar habilitats per a la cerca autònoma d’ocupació i aconseguir la seua inserció laboral. I d’altra banda, aconseguir que un 50% de les persones que participen troben una ocupació gràcies a l’acompanyament integral i coordinat entre les administracions impulsores del projecte.

Per a poder participar les persones han de trobar-se en situació de desocupació de llarga durada, ser major de 30 anys, trobar-se en situació d’exclusió social laboral i estar sent atés per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se seguirà mantenint el compromís d’adherir-se a tots aquells programes d’inserció laboral, des de qualsevol àmbit, per a millorar l’ocupabilitat, les habilitats i la situació socioeconòmica dels veïns i veïnes del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa