caixa popular

Alfafar, seu de la presentació del V Circuit Solidari de l'Horta Sud-Caixa Popular

Alfafar, seu de la presentació del V Circuit Solidari de l'Horta Sud-Caixa Popular
20/02/2018 -

Alfafar ha sigut la població encarregada de rebre la presentació del que serà el V Circuit Solidari de l’Horta Sud-Caixa Popular. En aquesta cinquena edició s’estrena web oficial del circuit on es podrà seguir tota la informació, notícies i resultats de cadascuna de les proves.

A la presentació, que s’ha dut a terme en el Centre de Majors d’Alfafar, situat en el Parc de les Palmeres, han acudit persones del món de l’esport i també representants de les diferents poblacions que participaran en les diverses proves.

L’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va voler destacar la importància de la implicació de totes les parts perquè aquestes carreres puguen ser un èxit. A més, va agrair a Caixa Popular la seua aposta per l’esport d’una manera solidària.

Vuit clubs locals són els encarregats d’organitzar les diferents carreres d’aquest circuit al costat dels diferents ajuntaments, en el cas d’Alfafar, el Club d’Atletisme Taulains, al costat de l’Ajuntament d’Alfafar organitzaran en Gran Fons Nocturn, carrera que ja s’ha tornat imprescindible per a moltes i molts corredors. Començant per la Volta a Peu de Xirivella (15 d’abril) i seguint per, Volta a Peu d’Alaquàs (5 de maig), 10K Benetússer (23 juny), Volta a Peu d’Albal (14 juliol), 10K Sense Límits Aldaia (21 juliol), Gran Fons Nocturn Alfafar (1 setembre), 10K Montcada (14 octubre) i 10K Mislata (18 novembre).

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol convidar a la població a participar d’aquestes carreres, especialment en el Gran Fons Nocturn, que se celebrarà en el municipi, apostant per l’esport com a rutina saludable.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 4 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018