25n
25N
25N

Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona prorroguen les mesures contra la COVID-19

Los últimos datos de Salud Pública arrojan una preocupante evolución de la incidencia acumulada de casos en la zona

Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona prorroguen les mesures contra la COVID-19
03/12/2020 -

Els ajuntaments d’Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona han acordat prorrogar les mesures de prevenció contra la COVID-19 fins al pròxim 20 de desembre. La decisió s’ha pres després d’una reunió amb representants de Salut Pública i del Departament de Salut de València – Doctor Peset en la qual s’han exposat les últimes dades que revelen una alta incidència acumulada en la zona.

Amb aquesta decisió, l’Ajuntament d’Alfafar mantindrà les preses conjuntament que inclouen el tancament de parcs, jardins i jocs infantils, així com la limitació de les activitats i esdeveniments esportius a porta tancada, amb tancament de dutxes i vestuaris.

Després de la gran afluència de públic detectada en la zona comercial d’Alfafar-Sedaví amb motiu del Black Friday i les múltiples queixes de la ciutadania, les forces de seguretat han sigut autoritzades per a procedir al tancament d’aquells locals comercials que no complisquen els aforaments i mesures de seguretat decretades pel govern valencià el passat 24 d’octubre.

Per a informar d’aquestes mesures, membres de l’Ajuntament d’Alfafar visitaran demà els comerços de la zona per a recordar totes les mesures en vigor i advertir de les possibles sancions. En aquest sentit, els quatre ajuntaments realitzaran una labor coordinada de comunicació pública a establiments comercials i seguiment estricte del compliment de les mesures, especialment de cara als pròxims dies festius. Aquest acord mostra el compromís dels consistoris per a vetlar per la màxima seguretat i salut de la ciutadania.

Els alcaldes dels quatre municipis han volgut agrair la comunicació fluida i col·laboració constant que estan tenint els ajuntaments per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a través del Centre de Salut Pública d’Alzira i del Departament de Salut de València – Doctor Peset, per a conéixer de primera mà l’evolució de la pandèmia en els seus municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =