25n
25N
25N

Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona reforcen les mesures contra la COVID-19

El reforç de les mesures s’emmarca en la cerca d’un Nadal segur

Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona reforcen les mesures contra la COVID-19
18/12/2020 -

Els ajuntaments d’Alfafar, Sedaví, Benetússer i Llocnou de la Corona han acordat reforçar les mesures de prevenció contra la COVID-19 fins al pròxim 15 de gener. La decisió s’ha pres després de reavaluar la situació i evolució de la pandèmia de cara a les festes de Nadal, en línia amb les recomanacions dels representants de Salut Pública i del Departament de Salut de València – Doctor Peset.

Amb aquesta decisió, l’Ajuntament d’Alfafar mantindrà les preses conjuntament que inclouen el tancament de parcs, jardins i jocs infantils, així com la limitació de les activitats i esdeveniments esportius a porta tancada, amb tancament de dutxes i vestuaris i reforçarà la vigilància ja existent.

Alfafar i la resta d’ajuntaments realitzaran una labor coordinada de supervisió i seguiment estricte del compliment de les mesures. Aquest acord mostra el compromís dels consistoris per a vetllar per la màxima seguretat i salut de la ciutadania.

Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar afirmava després de mantenir una reunió amb els seus homòlegs; “Alfafar prendrà totes les precaucions addicionals que siguen necessàries, no hem de complicar la vida de la gent de manera innecessària, el nostre treball és i ha de continuar sent sempre cuidar de les persones, avui cuidar significa reforçar la seguretat i conscienciar a qui encara no ho està prou”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =