25n
25N
25N

Alfafar se suma al Dia de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

Alfafar se suma al Dia de l'Eliminació de la Violència contra la Dona
18/11/2019 -

Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, inicia hui, dilluns 18 de novembre, una sèrie d’activitats emmarcades en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona que es commemora el 25 de novembre. Les i els veïns d’Alfafar podran participar en un variat programa dirigit a tots els públics amb el qual es busca sensibilitzar a la població de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere. Això emmarcat en la política ferma que l’Ajuntament d’Alfafar ha seguit durant els últims anys per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

Entre les diverses accions que es realitzaran al llarg d’aquestes setmanes, l’Espai d’Igualtat organitzarà tallers de teatre, actes com l’adhesió a la iniciativa Biblioteques en Igualtat, conferències sobre dona i feminisme o exposicions i visualitzacions de vídeos relacionats amb la violència de gènere. Un dels plats forts serà la marxa “Pobles contra la Violència de Gènere”, impulsada per Alfafar i realitzada al costat dels municipis de Massanassa i Benetússer diumenge que ve 24 de novembre.

El dilluns 25 de novembre a les 11.30h tindrà lloc l’acte institucional en la plaça de l’Ajuntament que inclourà la performance “Passos contra la Violència de Gènere” i, a les 18.30h, s’organitzarà un punt de trobada per a acudir a la manifestació del 25N a València.

Igualment, durant aquests dies s’han previst diferents accions enfocades en els joves, així, es realitzaran performances, conta contes i tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiu-sexual en diferents centres educatius d’Alfafar.

D’aquesta forma, l’Espai d’Igualtat ofereix a la ciutadania la possibilitat de participar en un variat programa amb el qual pretén sensibilitzar de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere i visibilitzar les seues actuacions al llarg de l’any. Actuacions com els tallers anuals per a implicar les dones en l’esfera social i cultural d’Alfafar o el servei d’atenció jurídica i integral a la disposició de les dones que pateixen o han patit violència de gènere, seguint la política ferma de l’Ajuntament d’Alfafar per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + setze =

caixaontinyent
paterna