caixa popular

Comencen a Alfafar les reunions veïnals "Millora el teu barri"

L’objectiu és impulsar un veïnatge compromés amb les actuacions en els seus barris

Comencen a Alfafar les reunions veïnals "Millora el teu barri"
18/05/2018 -

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar, continuen treballant per a fomentar la implicació i la participació de la ciutadania en la millora de la qualitat de vida del municipi.

Amb aquest esperit naix el projecte “Millora el teu barri”, una iniciativa que permetrà als veïns i veïnes dels diferents barris d’Alfafar, reflexionar sobre els problemes que els toquen de prop i cercar solucions en consens fent barri.

La Regidora de Participació Ciutadana Dolores Monmeneu, ha convidat a tota la població a participar en les reunions veïnals “Millora el teu barri”, on els veïns i veïnes de cada barri podran fer visible la seua opinió en espais de reflexió sobre el seu barri i on fer propostes per a millorar-ho.

“Millora el teu barri” és un projecte que consta de 2 reunions veïnals en cada barri d’Alfafar, amb els veïns i veïnes de la zona, i que seguiran idèntica dinàmica gestionada i conduïda per la Fundació Horta Sud.

En una primera sessió, es realitzarà una anàlisi de la situació actual del barri visitat i recollida d’opinions, suggeriments i aportacions dels veïns i veïnes de la zona participants.

Una setmana després, en una segona sessió, es treballarà en la construcció col·lectiva per a plantejar propostes i aportar possibles solucions als problemes d’aqueix barri.

Els veïns i veïnes d’Alfafar, poden consultar en la web de l’ajuntament poden consultar el calendari amb les dates i llocs on se celebraran les reunions veïnals, que també han rebut en els seus domicilis, així com l’anàlisi i seguiment dels diferents barris: La Fila, El Sequer/Calle Nova/El Tremolar, Sant Jordi, Els Alfalares, Orba i Nucli Antic.

Finalment se celebrarà una reunió conjunta de tots els barris el 21 de juny en el Saló de Plens de l’Ajuntament a les 18.30 h, on s’exposarà la informació arreplegada i treballada en totes les sessions, per a fer partícip a tota la ciutadania de les conclusions i possibles futurs projectes i actuacions en cada barri.

“Anime a participar a tota la població en aquest projecte. Treballar de manera conjunta, és una bona manera de millorar els nostres barris”, ha expressat la Regidora de Participació Ciutadana Dolores Monmeneu.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris