25n
25N
25N

Comencen a Alfafar les reunions veïnals "Millora el teu barri"

L’objectiu és impulsar un veïnatge compromés amb les actuacions en els seus barris

Comencen a Alfafar les reunions veïnals "Millora el teu barri"
18/05/2018 -

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar, continuen treballant per a fomentar la implicació i la participació de la ciutadania en la millora de la qualitat de vida del municipi.

Amb aquest esperit naix el projecte “Millora el teu barri”, una iniciativa que permetrà als veïns i veïnes dels diferents barris d’Alfafar, reflexionar sobre els problemes que els toquen de prop i cercar solucions en consens fent barri.

La Regidora de Participació Ciutadana Dolores Monmeneu, ha convidat a tota la població a participar en les reunions veïnals “Millora el teu barri”, on els veïns i veïnes de cada barri podran fer visible la seua opinió en espais de reflexió sobre el seu barri i on fer propostes per a millorar-ho.

“Millora el teu barri” és un projecte que consta de 2 reunions veïnals en cada barri d’Alfafar, amb els veïns i veïnes de la zona, i que seguiran idèntica dinàmica gestionada i conduïda per la Fundació Horta Sud.

En una primera sessió, es realitzarà una anàlisi de la situació actual del barri visitat i recollida d’opinions, suggeriments i aportacions dels veïns i veïnes de la zona participants.

Una setmana després, en una segona sessió, es treballarà en la construcció col·lectiva per a plantejar propostes i aportar possibles solucions als problemes d’aqueix barri.

Els veïns i veïnes d’Alfafar, poden consultar en la web de l’ajuntament poden consultar el calendari amb les dates i llocs on se celebraran les reunions veïnals, que també han rebut en els seus domicilis, així com l’anàlisi i seguiment dels diferents barris: La Fila, El Sequer/Calle Nova/El Tremolar, Sant Jordi, Els Alfalares, Orba i Nucli Antic.

Finalment se celebrarà una reunió conjunta de tots els barris el 21 de juny en el Saló de Plens de l’Ajuntament a les 18.30 h, on s’exposarà la informació arreplegada i treballada en totes les sessions, per a fer partícip a tota la ciutadania de les conclusions i possibles futurs projectes i actuacions en cada barri.

“Anime a participar a tota la població en aquest projecte. Treballar de manera conjunta, és una bona manera de millorar els nostres barris”, ha expressat la Regidora de Participació Ciutadana Dolores Monmeneu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 6 =

CCCC
torrent