25n
Orgull
Orgull

Alfafar renova el conveni amb el Servei gratuït d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments

Alfafar renova el conveni amb el Servei gratuït d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments
20/08/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha renovat el conveni que manté amb la cooperativa d’advocats El Rogle a través del qual s’ofereix el Servei Municipal d’Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments.

Aquest servei gratuït d’assessorament legal ha atés des de la seua creació més de dos-cents casos de famílies del municipi i ha resolt en multitud d’ocasions favorablement per als afectats per desnonament a Alfafar.

En aqueix sentit, en aquests anys el Servei Jurídic gratuït ha dut a terme paralitzacions de desnonaments, acords de dacions en pagament o de lloguers socials, revisió de clàusules sol o mediacions amb entitats bancàries.

Amb la seua posada en marxa en 2012, l’Ajuntament es convertia llavors en una institució pionera a oferir aquest tipus de serveis a la disposició dels veïns i veïnes més vulnerables del municipi.

L’Ajuntament d’Alfafar continua així amb el seu compromís per garantir una assistència legal gratuïta en matèria hipotecària a aquelles famílies més vulnerables del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 1 =