25n
25N
25N

Alfafar recull en la seua Carta de Serveis 46 compromisos que han de complir-se al llarg de l'any

Alfafar recull en la seua Carta de Serveis 46 compromisos que han de complir-se al llarg de l'any
16/08/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciat el repartiment de la Carta de Serveis 2019, una nova edició que va ser aprovada en ple i en l’elaboració del qual han participat totes les àrees del municipi.

La Carta de Serveis 2019 del consistori recull en la seua novena edició 46 compromisos, produint-se així 11 baixes i 11 altes respecte a la de l’any anterior. Cal indicar que quasi tots els compromisos que s’han donat de baixa estan sòlidament consolidats, la qual cosa implica una millora contínua en els serveis municipals que la integren i per tant continuaran executant-se malgrat no estar enunciats com a compromís.

La inclusió de compromisos nous sorgeix del treball des de diferents àrees i serveis municipals en els quals s’han tingut en compte les necessitats i inquietuds proposades o sol·licitades per la ciutadania mitjançant el treball diari, a través de l’Enquesta d’Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania, el projecte “Recrea la teua ciutat” o el “Millora el teu Barri” de l’àrea de Participació Ciutadana.

Així, el document recull compromisos de diferent tipologia com la realització de tallers, campanyes de transparència o de mobilitat sostenible, la instal·lació d’un nou punt wifi, la creació de 4 itineraris de Mobilitat Saludable o la celebració d’almenys 3 activitats d’oci saludable per a joves.

A més del repartiment en les llars, les i els veïns també poden consultar el llistat de compromisos que han de complir les diferents àrees del consistori en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud