25n
25N
25N

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d'Orba

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d'Orba
30/10/2020 -

Alfafar va aprovar al plenari del passat dijous 28 d’octubre una moció d’urgència per a reclamar a la Conselleria de Sanitat millores en els serveis i l’atenció dels centres de salut del municipi.
En la sessió plenària es va aprovar reclamar a la Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis per a habilitar i posar en funcionament la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba. Aquest espai es troba sense servei i l’Ajuntament sol·licita que es condicione per a donar-li funcionament, tal com es va comprometre l’organisme autonòmic en la construcció del centre.

Així mateix, la moció inclou una altra reclamació a la Conselleria de Sanitat perquè es dote a Alfafar de vacunes suficients contra la grip per a proveir a tota la població que la precise. En ella, l’Ajuntament d’Alfafar es posa a la disposició de la conselleria de Sanitat per a col·laborar en les necessitats que puga tindre, com per exemple, en la comunicació i publicitat de la campanya de vacunació de la grip 2020, explicant els passos a seguir per a obtenir la cita i el procediment i recomanacions previs i posteriors a la vacunació.

L’acord suposa la segona sol·licitud de millora dels serveis sanitaris del municipi a la Conselleria de Sanitat en els últims mesos. Aquesta reclamació se suma als requeriments de millora de l’atenció i personal en els centres de salut exposats davant el Síndic de Greuges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + un =