25n
25N
25N

Alfafar rep als jóvens de la Dipu Et Beca

Un total de 16 jóvens becats podran desenvolupar la seua formació durant els mesos de juliol i agost en diferents àrees del consistori

Alfafar rep als jóvens de la Dipu Et Beca
28/06/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut en el Saló de Plens del Consistori a les i els joves del programa “La Dipu Et Beca”, que estaran formant-se durant el període estival en diferents àrees del consistori.

Són 16 joves que podran gaudir d’aquesta beca que, com cada any, ofereix la Diputació de València a través dels ajuntaments. Durant els mesos de juliol i agost, les i els estudiants podran posar en pràctica l’aprés durant els anys d’estudi, continuar formant-se com a professionals de la seua matèria i conéixer de prop l’Administració Pública.

D’aquesta forma, les i els becaris podran iniciar la seua experiència laboral en àrees del consistori vinculades als seus estudis com a Infància, Joventut, Esports i Benestar Social, Ludoteca, Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), Educació, Estadística i Qualitat, Serveis Informàtics, entre altres.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, part de l’Equip de Govern Municipal i els tutors i tutores han acompanyat en aquest acte de benvinguda a les persones que duran a terme les seues pràctiques formatives. Des de l’Ajuntament se’ls ha desitjat una grata estada, ja que és una oportunitat per a continuar formant-se, per a treballar en l’Administració local, on continuaran creixent tant en l’àmbit personal com professional, així com per a desenvolupar la vocació de servei a les persones.

L’adhesió de l’Ajuntament d’Alfafar al programa de la Diputació de València “Pràctiques formatives per a Joves” és una de les iniciatives del consistori per a potenciar la formació i el desenvolupament local que permet als i les joves estudiants posar en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg del curs dels seus corresponents estudis, així com adquirir experiència i formació laboral de cara a la seua futura carrera professional.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 10 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020