La xifra recaptada enguany supera la de la passada edició en la qual es van recaptar 5.835 euros.

runcancer

Alfafar ha recaptat un total de 7.360 euros en la carrera organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer. La recaptació es destinarà íntegrament a la recerca contra el càncer.

Un any més, la localitat d'Alfafar ha realitzat la carrera que organitza la AECC en la qual s'ha batut de nou la xifra de recaptació pel que fa a l'any anterior (5.835 €). La carrera, en la qual van participar un total d'1.472 persones en les dues modalitats, carrera i marxa, es consolida any rere any.

Alfafar va ser testimoni de diferents històries personals de superació i conscienciació sobre esta malaltia. A la cita van assistir un gran nombre de veïnes i veïns del municipi, aficionats i afeccionades de l'esport, famílies al complet, xiquets i xiquetes i fins i tot mascotes que acompanyaven en esta cita solidària als seus amos i propietàries.

La guanyadora en categoria absoluta femenina va ser Sara Pérez Gómez amb un temps de 00.33.22 i el Miguel Vázquez Fernández amb un temps de 00.26.40 es va alçar amb el podi en la categoria masculina.

El primer lloc en categoria local femenina va ser per a la veïna d'Alfafar, Sara Pérez Gómez, mentre que el primer corredor local en categoria masculina a entrar en meta va ser Raúl Carrillo Gómez.