25n
25N
25N

Alfafar realitza una subhasta per a l'adjudicació de llocs en el mercat municipal

Alfafar realitza una subhasta per a l'adjudicació de llocs en el mercat municipal
07/02/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, realitzarà una subhasta per a adjudicar quatre llocs del mercat municipal interior d’Alfafar que es troben lliures. D’ells, un està destinat a fruiteria i verduleria, mentre que els altres tres restants no tenen assignat cap producte específic.

En aquest sentit, el lloc de fruiteria i verduleria (P9), que consta de 17,30 metres quadrats, té un preu d’eixida de subhasta de 757,66 € a l’any. El P17, sense producte especificat i 8,70 metres quadrats, té un preu d’eixida de subhasta de 381,02 € a l’any. El P18, sense producte especificat i 8 metres quadrats, té un preu d’eixida de subhasta de 350,34 € a l’any. I, finalment, el P19+P20, sense producte especificat i 12,21 metres quadrats, té un preu d’eixida de subhasta de 534,74 € a l’any.

Les persones interessades a participar poden presentar les seues ofertes des de hui, 7 de febrer, i fins al pròxim 17 de febrer, tots dos inclusivament, en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o del barri Orba. Així, dimarts que ve, 18 de febrer, a les 10 h, es procedirà a la realització de la subhasta en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar.

L’adjudicació es realitzarà a l’oferta econòmica i professional (originalitat producte, serveis oferits, horari…) més avantatjosa. En el supòsit d’empat, tindrà prioritat en l’adjudicació l’oferta que s’haguera presentat amb anterioritat en el registre d’entrada.

A través d’aquesta subhasta, l’Ajuntament continua amb la seua aposta pel manteniment del comerç tradicional i de proximitat que s’uneix a les diferents accions per a revitalitzar-lo i dinamitzar-lo. Prova d’això són també activitats com el “Bibliomercat”, que ofereix una selecció de llibres gratuïta per als usuaris del mercat, o el “Mercat en viu”, que consta d’actuacions musicals l’últim divendres de cada mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Informacion coronavirus