caixa popular

Alfafar realitza el seu passeig amb barca solidari

Alfafar realitza el seu passeig amb barca solidari
12/02/2018 -

Dissabte passat 10 de febrer, des de l’àrea de Cultura, es va dur a terme el tradicional passeig amb barca solidari amb motiu del Dia Internacional dels Aiguamolls.

En aquesta ocasió van participar en aquesta jornada lúdica, al voltant d’un centenar de persones compromeses amb la protecció i promoció de l’Albufera i van ser arreplegats uns 150 quilos de menjar de caràcter no perible que serà lliurat a l’ONG Càritas del municipi. Aquest passeig es va desenvolupar tal qual el previst, coneixent de prop el paratge del qual disposa Alfafar dins del mateix llac de l’Albufera. Des de la localitat es té un punt privilegiat d’eixida a l’Albufera, des del canal situat en el barri del Tremolar.

Aquest passeig amb barca es va complementar amb la visita al “Tancat de la Pipa”, espai natural dins del Parc Natural de l’Albufera en el qual Acció Ecologista Agro desenvolupa un projecte per a la recuperació de la qualitat de l’aigua de l’aiguamoll finançat amb fons europeus.

Una data, que sens dubte, molts veïns i veïnes, la marquen cada any en la seua agenda per a participar d’aquest esdeveniment cultural i solidari.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris