caixa popular

Alfafar realitza diferents millores de manteniment en el municipi

S’estan duent a terme diverses millores perquè els i les vianants circulen amb major seguretat

Alfafar realitza diferents millores de manteniment en el municipi
23/05/2017 -

Des de les àrees de Manteniment i Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar s’estan duent a terme diferents accions de millora en el municipi.

D’una banda, davant del nou edifici de la Policia Local d’Alfafar s’han instal·lat diferents vorades, dues vorades per cada plaça de cotxe, d’una altura de 12 centímetres perquè els vehicles no envaïsquen la vorera i els i les vianants puguen passar per ací sense problema. Estos bordilos es troben just a l’altura dels guardabarros perquè no perjudiquen els cotxes, però que al mateix temps s’aconseguisca no ocupar la zona per on han de passar les persones. A més, en tractar-se d’una zona on es troben diversos centres educatius, s’ha perllongat el pas de vianants que es troba davant del supermercat de la zona per a millorar el pas de les famílies que assisteixen a estos col·legis i evitar així els casos de vehicles mal estacionats en hores puntes.

S’ha pintat un carril de roig pel qual a partir d’ara podran passar els veïns i veïnes i en el qual no es podrà estacionar, millorant així, la connexió de la zona per als i les vianants.

Una altra de les accions que s’estan realitzant és el pintat de senyals viaris en tots els centres educatius, d’esta manera, es recordarà als vehicles que circulen per estes zones de la presència d’un centre educatiu i que extremen la precaució. En el carrer Algemesí del barri Orba, s’han pintat senyals que recorden la limitació viaria a 30 per a circular per este carrer del municipi.

Totes estes accions es duen a terme amb la finalitat de millorar la convivència entre vianants i vehicles en les zones més transitades del municipi i millorar així la seua conciliació.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios