25n
25N
25N

Alfafar publica en el seu web els resultats de les eleccions municipals i europees

Alfafar publica en el seu web els resultats de les eleccions municipals i europees
31/05/2019 -

El departament d’Estadística, Avaluació i Qualitat de l’Ajuntament d’Alfafar ha fet públic en la web de l’Ajuntament un document amb les dades d’avanç de la participació i els resultats de les eleccions municipals i europees celebrades el passat diumenge 26 de maig.

D’aquesta forma, i amb l’objectiu de continuar treballant per a aconseguir un servei i una administració pública més accessible i transparent per a tota la ciutadania, l’àrea d’Estadística ha habilitat una anàlisi dels resultats en la secció de dades generals i estadístiques de la pàgina web municipal. En aquest document es recullen les diferents dades de participació al llarg de tota la jornada electoral i els resultats en cada taula del municipi (Remedios Montaner, La Fila, María Inmaculada, Rabisancho, Biblioteca Municipal, EPA Alfalares i Orba).

Així, les i els ciutadans interessats poden consultar, entre altres dades, els vots que va rebre cada llesta candidata en cadascuna de les meses electorals, el nombre d’electors que van exercir el vot, així com el nombre de vots vàlids, nuls o en blanc de cada taula. Es pot consultar ací el document.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − dos =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020