Alfafar publica en el seu web els resultats de les eleccions generals, al Senat i autonòmiques

Alfafar publica en el seu web els resultats de les eleccions generals, al Senat i autonòmiques
27/05/2019 -

El departament d’Estadística, Avaluació i Qualitat de l’Ajuntament d’Alfafar ha fet públic en la web de l’Ajuntament un document amb les dades d’avanç de la participació i els resultats de les eleccions generals, al Senat i autonòmiques del passat 28 d’abril.

D’aquesta forma, i amb l’objectiu de continuar treballant per a aconseguir un servei i una administració pública més accessible i transparent per a tota la ciutadania, l’àrea d’Estadística ha habilitat una anàlisi dels resultats en la secció de dades generals i estadístiques de la pàgina web municipal. En aquest document es recullen les diferents dades de participació al llarg de tota la jornada electoral i els resultats en cada mesa electoral del municipi (Remedios Montaner, La Fila, María Inmaculada, Rabisancho, Biblioteca Municipal, EPA Alfalares i Orba).

Així, les i els ciutadans interessats poden consultar, entre altres dades, els vots que va rebre cada candidat de les tres eleccions convocades en cadascuna de les meses electorals, el nombre d’electors que van exercir el vot, així com el nombre de vots vàlids, nuls o en blanc de cada taula.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria