25n
25N
25N

Alfafar engega el projecte "Què vull ser de major"

El principal objectiu és acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors. Així, professionals de diferents sectors acudiran als col·legis d’Alfafar per a explicar les seues experiències i resoldre els dubtes dels xiquets i xiquetes

Alfafar engega el projecte "Què vull ser de major"
10/02/2017 -

La Policia Local d’Alfafar, juntament amb l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, han engegat el projecte “Què vull ser de major”, per a motivar als xiquets i xiquetes del municipi a aconseguir ser el que desitgen de majors.

Este projecte es realitza municipalment i té com a principal objectiu acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors.

En una primera presa de contacte amb el projecte, els col·legis i l’institut del municipi van demanar als alumnes i alumnes de 6º de Primària i 1º de Secundària que feren una redacció on explicaren allò que els agradaria ser de majors. Cada col·legi va escollir dues redaccions basant-se en les professions més demandades per l’alumnat. Les professions preferides van ser aquelles relacionades són el sector de la salut, el sector jurídic, les noves tecnologies i la seguretat ciutadana.

La Policia Local i el personal de l’àrea de Benestar Social s’ha encarregat de localitzar als diferents professionals, seleccionats pels xiquets i xiquetes, perquè visiten els col·legis de la localitat podent així donar a conéixer la seua labor i com han arribat a desenvolupar-se com a professionals dins del seu sector. L’alumnat podrà traslladar les seues preguntes als i les professionals per a conéixer en primera persona tot allò que els inquiete.

Este projecte forma part d’una campanya de conscienciació que vol traslladar als xiquets i xiquetes dels diferents centres educatius del municipi la importància d’assistir a les classes i estudiar, fomentant així la motivació pels estudis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − catorze =

museo prehistoria