25n
25N
25N

Alfafar promou la participació juvenil a les aules

El projecte “Activa la teua ciutat” es realitza en els cursos de 2n i 3r de l’ESO

Alfafar promou la participació juvenil a les aules
15/12/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de regidoria de Joventut, està duent a terme el projecte “Activa la teua ciutat” en els centres educatius d’Alfafar. A través d’aquest programa, orientat als cursos de 2n i 3r de l’ESO, es busca fomentar la participació dels joves en el municipi, dotant-los d’autonomia i oferint-los les eines necessàries per a això.

Aquest projecte de foment per a la participació juvenil promou la convivència entorn de 4 àrees: Jo, el meu grup, l’aula i la comunitat educativa, entenent la comunitat com l’espai en el qual viuen i es relacionen.

Seguint les directrius de l’Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ), amb aquesta proposta d’acció es promou la generació d’un teixit comunitari juvenil als espais educatius, així com augmentar la participació de la població jove i aconseguir que aquests siguen crítics i capaços d’activar la seua ciutat.

El projecte “Activa la teua ciutat” pretén incrementar els nivells de participació a través de la promoció d’una idea pràctica de ciutadania activa i solidària. A més, dona l’oportunitat a l’alumnat de tindre una experiència d’acció real en participació, a l’una que afavoreix la sensibilització per a donar respostes col·lectives a desigualtats i problemàtiques detectades per ells i elles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =