25n
25N
25N

Alfafar promou els joguets no sexistes i no violents

Alfafar promou els joguets no sexistes i no violents
05/12/2019 -

Alfafar, a través de la seua regidoria d’Igualtat, ha posat en marxa la tercera edició de la campanya per a fomentar l’ús de joguets no sexistes i no violents entre la població més jove del municipi.
Sota el lema “Lliures per a jugar”, l’Ajuntament busca conscienciar a la població d’Alfafar en el joc lliure per part dels xiquets i xiquetes, lliure d’estereotips i rols de gènere. Així, la campanya es difondrà en els centres educatius d’Alfafar i, en aquesta edició, la campanya comptarà amb el projecte pilot de Peque Radio en el qual ha participat l’alumnat de 5 i 6 de primària de diferents centres.

La iniciativa se centrarà en la sensibilització a través de xarxes socials a més d’una acció de promoció durant els dies 21 i 23 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar i en la plaça Miguel Hernández del barri Orba respectivament. Durant eixos dies es realitzarà una enquesta d’opinió entre la població i se sortejaran dos lots de joguets per la participació. A més es duran a terme contacontes i un programa de ràdio.

A través d’aquesta mena d’iniciatives, l’Ajuntament d’Alfafar contribueix a la promoció de la igualtat de gènere en totes les franges d’edat i passant pels diferents àmbits de la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

ccccinema
CCCC
activem alfafar