25n
25N
25N

Campanya a Alfafar per a la promoció de joguets no sexistes

Campanya a Alfafar per a la promoció de joguets no sexistes
19/12/2017 -

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar, s’està portant una campanya per a fomentar entre la població l’ús de joguets no sexistes i no violents.

Sota el lema “El joc uneix, no diferència”, es pretén conscienciar als veïns i veïnes d’Alfafar en el joc lliure per part dels xiquets i xiquetes, lliure d’estereotips i rols determinants.

S’està repartint entre la població uns tríptics amb informació i recomanacions a l’hora de seleccionar un joguet o un altre, evitant la diferenciació entre joguets de xics i xiques pel color o funcionalitat d’aquest. Ja que el veritablement important en els diferents jocs és desenvolupar les diferents habilitats personals dels xiquets i xiquetes. També poden trobar-se en els punts d’informació de les dependències municipals.

Dins del tríptic es troba una enquesta per a emplenar per les famílies, arreplegant informació per a poder desenvolupar posteriorment campanyes on la igualtat de gènere siga la protagonista. Per participar en l’enquesta s’entra en el sorteig d’un lot de contes.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol contribuir en la igualtat de gènere, partint des de la infància fins a les famílies i persones adultes, passant pels diferents àmbits de la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − setze =

bombers