caixa popular

Alfafar ultima detalls per a la seua primera "Ruta de la Tapa"

Alfafar ultima detalls per a la seua primera "Ruta de la Tapa"
14/11/2017 -

Des de l’Ajuntament d’Alfafar en la seua àrea de comerç, s’estan ultimant els detalls per a començar la que serà la primera “Ruta de la Tapa” a Alfafar.

Els establiments que participaran de l’esdeveniment són, Restaurant Nostre Chill-Out, Canela´s, Cafè Van Gogh, Bar Calvo, Casa Juan Gastrobar, Cafè Casa Vella, Casino Cultural, Soho, Bar Cafeteria Caye 23, Cafeteria Reis-K, Bar Eimar, Cafeteria Entre Amigos i la Tortillería. Tots ells, durant el divendres i dissabte en horari de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores i el diumenge de 11.00 a 14.00 hores serviran tapa més beguda a 2’5 euros.

Entre els establiments participants hi haurà un sorteig per a decidir la millor tapa d’Alfafar. A més, alguns dels bars, han inclòs una tapa solidària, on una part de l’import va dirigit a Càrites. Els locals guanyadors de les millors tapes, tindran com a reconeixement un quadre honorífic.

Totes les persones que voten, en les urnes dipositades en els diferents locals, entraran en el sorteig d’un menjar o sopar per a dues persones, amb l’únic requisit d’haver degustat, almenys, 6 tapes en diferents establiments. Aquest menjar o sopar es durà a terme en l’establiment que resulte guanyador de la millor tapa.

Aquesta primera ruta es duu a terme amb l’objectiu de donar a conéixer i promoure els locals destinats a la restauració que es troben dins del municipi.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris