25n
25N
25N

Alfafar atorga els premis extraordinaris al rendiment acadèmic

Alfafar atorga els premis extraordinaris al rendiment acadèmic
28/12/2017 -

Des de la regidoria d’Educació, per quart any consecutiu s’ha dut a terme el lliurament de premis a l’alumnat d’Educació Primària i Secundària que han obtingut els premis extraordinaris al rendiment acadèmic que concedeix la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport.

L’acte de lliurament s’ha dut a terme en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar. Com a obsequi, els alumnes i alumnes premiats, han rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic i una Tablet. A més, aquest premi que reconeix el treball i esforç, queda plasmat en l’expedient acadèmic dels alumnes i alumnes.

Aquest premi que dóna l’Ajuntament d’Alfafar fa ja quatre anys, és una manera més d’estimular i motivar a l’alumnat, donant una recompensa a tots aquells i aquelles que han obtingut uns resultats extraordinaris a causa de la seua constància i treball. Aquest reconeixement públic ha de servir també com a eina de motivació al fet que es continue amb els estudis podent aconseguir tot allò que es proposen.

Des de l’àrea d’Educació, es pretén amb aquest acte institucional premiar i reconéixer públicament l’esforç i el mèrit de l’alumnat que ha distingit dels seus estudis en finalitzar les etapes educatives. Així com el reconeixement públic a la voluntat i professionalitat de la comunitat educativa dels centres.

D’una banda, l’alumna que ha rebut aquest reconeixement en Educació Primària és, Carmen Alonso Guerola, del centre María Inmaculada. D’altra banda l’alumne que ha rebut aquest reconeixement en Educació Secundària ha sigut, Pablo Ortiz Comino, del centre Guia, S.L. I l’alumna, de Secundària, que ha rebut aquesta distinció ha sigut Sarah Cuenca Sánchez, del centre IES 25 d’Abril.

Des del Consistori es vol donar l’enhorabona a l’alumnat premiat, així com felicitar el treball dels centres docents i els professionals que treballen en ells. A més de reconéixer el treball de les famílies és la seua labor educativa. Per la seua banda l’Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, els ha transmés la seua enhorabona i els ha animat a seguir “amb el sacrifici, el talent i la cultura de l’esforç en pro del ben comú i de la societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =

bombers
CCCC
bombers